Naptár :)

Látogató számláló

Friss

Kedves olvasóim!! :)

Íme tessék megérkezett Carlisle Cullen életéne 39. fejezete. Jó olvasást kívánok hozzá :) Üdv: Solya :)

Ha van kedvetek nézzetek be az új blogomra :)

www.newcullenstory.blogspot.com

Örömmel jelentem be a rendszeres olvasok száma elérte a 68főt!!!! :D Köszönöm!! :) ezer köszönet a 68 rendszeres olvasóért!! soha nem gondoltam volna, hogy lesztek ennyien. de hála az istenek tévedtem és letettek ennyien! :) Remélem lesztek többen is :)

Üdv: Solya

2010. április 15., csütörtök

Mert szeretünk OLvasni! :)






1. Írd le, hogy ki adta tovább a logót, és linkeld őt.

Köszönöm Drusillának aki gondolt rám!! :)


2. Ajánlj röviden (max. 3 mondatban) 3 számodra kedves könyvet.

Meg Cabot- Misztikus szerelem
Tartalom: Camelot legendájáról szól napjainkban.
Elaine és Will a két főszereplő szerelmesek lesznek egymásba.
Willnek van egy mostoha testvére aki meg akarja őt ölni.
Marcot a sötétség erői veszik arra rá, hogy megpróbálja meg ölni Willt.
Mikor Willre támad Marco egy fegyverrel Willnek nincs fegyvere de Eleine időben érkezik és egy kardod dob Wilnek. A kérdés csak az mit ér a kard a fegyver ellen?
Elaine nem nem Shalott asszonya hanem a Tó Hölgye. És a tó hölgye sikeresen megmenti Willt a kard segítségével.

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?
Tartalom: Emma épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége elvesztéséről, a pasijáról és a szülei aranyhaláról, megosztja vele a tangákról alkotott véleményét, sőt leszbikus álmait sem felejti ki a felsorolásból. Az utolsónak szánt gyónásba azonban apró hiba csúszik: a gép gond nélkül földet ér. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves, és most már minden titkát ismerő idegennel. Az élet azonban mást tartogat számára…

Kinley MacGregor-Lángoló szenvedély
Tartalom:Hogy véget vessen a régi családi viszálynak, egy fiatal skót lány ráveszi a klánok nőtagjait, hogy tagadjanak meg minden asszonyi kötelességet, míg a férfiak abba nem hagyják az öldöklést. De vajon meg tud-e tagadni egy ilyen fiatal lány bármit is a felbukkanó jóképű csirkefogótól? Ha az a csirke fogó szívének régi vágya?

Nos, remélem, hogy felkeltettem az érdeklődéseteket valamelyik könyvvel :)

3. Add tovább minimum 1, legfeljebb 3 embernek, és figyeld, ki mit ajánl – talán így találsz magadnak újabb kedvenceket.

Liz: http://alkonyat-utan.blogspot.com/

AnnaMarcsi és Rita07:http://inthesameshoes.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Magamról

Saját fotó
Egy 17 éves kedves vidám vicces és csöndes lány vagyok! szeretek táncolni és énekelni. Szeretem a focit nézni!! Imádok írni és olvasni!:) Habár a helyes írásom néha kiborító:) Imádom a húgom. A sulit nem annyira kedvelem de meg oldom :)Nagy Alkonyat saga rajongó vagyok és én a Team jasper csapatba tartozom :)

Elérhetőségem

Íme itt van egy e-mail cím amire bátran írhattok!
orsolya1717@freemail.hu.